Sağlık Haksen’de Yeni Dönem: Murat Özekinci Genel Başkanlığa Seçildi « Harput Haber Ajansı

SON DAKİKA

Sağlık Haksen’de Yeni Dönem: Murat Özekinci Genel Başkanlığa Seçildi

Bu haber 24 Mart 2024 - 20:58 'de eklendi ve 573 views kez görüntülendi.

Ankara’da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul’la birlikte Haksen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Haksen’in yeni dönemi başladı. Genel Kurul’da yapılan seçimler sonucunda Murat Özekinci, Genel Başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan heyetinin oluşturulması ve konuşmalarla devam eden kongrede, zorunlu organ seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerin ardından Murat Özekinci, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Üyelerimizin ve tüm çalışanlarımızın hak ve menfaatlerinin korunmasına adına örnek bir sendikacılık yapacağız” dedi.

Önceki dönem genel başkan Selahattin Karaca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edilirken, yeni dönem için heyecan ve umut dolu bir başlangıç yapıldı. Sağlık Haksen Genel Merkez yönetim kurulunda Murat Özekinci’nin yanı sıra Satılmış Vanlı (İdari), Abdülkadir Ünal (Mali), Şeref Duran (Hukuk), Mehmet Sırrı Önal (Eğitim), İlim Gödekmerdan (Teşkilat) ve Fatih Önsoy (Sosyal) gibi deneyimli isimler yer aldı.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını korumak ve onların menfaatlerini savunmak adına yeni dönemde Sağlık Haksen’in daha etkin ve güçlü bir şekilde faaliyet göstereceği belirtilirken, Murat Özekinci liderliğindeki yönetimin, sendika üyelerine daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışacağı ifade edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.