Ticaret lisesi mezunları geleneksel iftar yemeğinde buluştu « Harput Haber Ajansı

SON DAKİKA

Ticaret lisesi mezunları geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Bu haber 01 Nisan 2024 - 19:26 'de eklendi ve 496 views kez görüntülendi.

Ticaret Lisesi’nin 1984 mezunları, geleneksel iftar yemeği programında bir araya geldi.

Programa, Tip Fakültesi Genel Sekreteri Hilmi Yüksel, Tevfik Özlü, Prof. Dr. Mustafa Köm, Coşkun Ülkü, Selahaddin Çiçek, Yalçın Turhan, Urfi Erol, Hasan Bilge, Faruk Erkuş ve diğer birçok eski öğrenci katıldı.

Bilge Hane Doy Doys Cafe Lokanda da düzenlenen iftar programında Platform Başkanı Hasan Bilge, katılımcılara seslenerek, “Bizim kuşak olarak her yıl bir araya gelerek kültürümüzü ve dostluğumuzu yaşatmayı sürdürüyoruz. Bu geleneğimizi gelecek nesillere örnek olması için devam ettiriyoruz” dedi.

 

Eski dostlar, yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak geçmişe dair anıları tazelediler ve dostluk bağlarını güçlendirdiler. Program, eski günleri hatırlamanın yanı sıra birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

#elazığ

#Bilgehane

#Geleneksel iftar yemeği

#ticaret lisesi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.